I miss you !

assalamualaikum . lame sungguh aku tak update blog kan . hal ini kerana kerja sekolah yang sesungguhnye beertimbun . aku nak story satu bende nie . baru je berlaku semalam . oh malangnye nasib aku semalam .

mase Bi adalah mase yang agak membosankan . lepas bunyi loceng yang menandakan rehat , aku ngan sepantas kilatnye pegi kat jolyn . aku cakap mcm biase la ngan jolyn . pastu tibe2 En.Sanmugam tu maraha aku . dye mara sbb ckap Bm . ayoyo cikgu suke ati la saya nak ckap bahasa pape pun . ag pun mase Bi kan da abis .

sekarang lepas rehat pulak . mase ADD MATH . aku lupe nak wat homework . almaklum la homework aku bertimbun nak mampus . dye pggil sape yang tak siap keje beratur kat luar sambil pegang buku latihan add math . aku pikir owg tue nie nak wat pe . dye pegi baling buku aku dari tingkat dua . mau aku tak malu beb . dah la ramai orang tengok . malu siot .

tu la ape akan jadi kalau tak siap homework . padan muke aku .
Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah