Perjalanan hari ini ..

assalamualaikum . pagi tadi dalam pukul 11 aku pergi berjumpe ngan peah untuk mngambil wang koperasi . lepas tu aku jumpe fathur plak . perrgghh ! dye dah ade misai ngan janggut ckit beb . hensem gile ! ilang ckit rindu kat dye . mase balik tu aku dapat fon col daripada afrina . dye suh aku teman dye kat mid . aku dengan bersemangatnye pun pegi la . and then aku jalan2 ngn afrina . aku dapat fon col daripade abe a(abang) pulak . dye ajak gi wayang and makan PIZZA HUT ! what ? aku dengan sepantas kilatnye cepat2 gi beli buku add math n fizik . tapi aku sempat jugak pau afrina belanje MCD . haha . kenyang beb .

so dalam pukul 4 aku balik . sampai IOI pukul 5 petang tepat . abe a , yah , kak azah semua dah tunggu aku . haha . padan muke korang . abe a belanje CHOCOTOP aiskrim . sedap . and then aku gi la kat panggung wayang sebab wayang start pukul 5.30 . kitorg tgk cite FASTER . THE ROCK berlakon . best siot . dye tembak nampak real gile . darah terburai2 . sumpah best . cite tu abis dalam pukul 8.30 . kitorang semua dah kebulur sakan . kitorang pegi la makan piza . kene beratur la pulak sebab tempat duduk dah penuh . tunggu punye tunggu , dapat jgk . byk jugak la kitorang makan . bile dapat resit semuanye RM 80 . haha . terkejut beruk korang . haha . tapi sumpah hari nie aku sememangnye happy .


Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah