aku ke yang salah ??




assalamualaikum . worry lambat update . semua ini adalah kerana kemalasn nak update and kemalasan dengan internet . harini aku nak update pasal semalam .

begini sebenarnye , aku nie sememangnye seorang panas baran . semalam afrina secara tibe2 merajuk ngan aku . merajuk pasal nak pindah . dah bapak aku suh pindah , aku nak wat ape agi . semalam aku tnye dye depan2 . ape yang kau tak puas hati ngan aku . and mase kat luar library dye tunjuk fuck kat aku . lagi ar aku naik angin .

aku angkut beg afrina sampai kat luar sekolah . aku nak dye cakap ngan aku ape masalah dye ngan aku baru aku nak bg beg dye(cadangnye begitu) . depan alif dan sobri aku tinggikan suare aku . nampak sangat mase tu aku dah hangin satu badan . yg dye bole cakap hanye "beg aku" . aku dalam hati da cakap "WTH , jawab la aku tanye bodo . " tapi dalam ati . tak cakap kat dye . takut kang ape pulak . mase tengah marah tu , aku tanye alif pukul bape ? dye bole2 pulak dye cakap "jgn la ckap mcm tu ngan aku , aku takut" . hampir2 aku nak tergelak kat situ .

aku pandang afrina balik . last2 aku bengang aku baling beg dye kat tmpat duduk kat bus stop tu and aku cakap "pegi mati la kau .." . salah aku ke ? aku memang panas baran . kau yang wat hal . lantak kau la .

pagi nie dye bagi surat . dye mintak maaf . aku still mara kat dye . maaf afrina , selagi kau tak face to face ngan aku , selagi tu la susah aku nak maafkan kau .

p/s : aku mintak maaf sgt2 . aku memang sayangkan kau tapi aku still mara kat kau .
Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah