i love you !!



aku tak tau nape aku nak post sgt2 bnde alah nie . bengong sgt kot . kasyful syamie , u know how much i loveeeee yoouuuu ! entah kenape aku jadi takut kalau aku kehilangan dye . baru bape ari tak mesej tapi rindu aku kat dye da melonjak2 . kadang2 aku terfikir jugak , dye ingat ke tak kat aku ? dye rindu tak kat aku . tibe2 aku bukak youtube and then aku bukak lagu nie .




aku nak menangis je rase . tapi . tape la . mungkin nie semua dugaan kot . aku takut dye tinggalkan aku sebab dye da mula berubah dgn aku perlahan-lahan .

p/s : b i love you soo muchh ! please don't leave me .
Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah