Kasyful Syahmie




heyhey . assalamualaikum . selamat tengah hari . today aku nak post something yang dah lame aku nak post kat blog nie . tapi akibat kemalasan melanda , baru hari nie la aku nak postkannye . story2 kali nie pasal seorang jejaka tampan yang bernama kasyful syahmie bin samsudin . sape dye ? haha . nie yg nak cite nie .

mule2 aku fikir lepas aku break ngn zahary , aku malas nak kapel2 da . takut sakit hati agi . pintu hati aku da tutup rapat2 . pada suatu hari , aku add la kasyful syahmie bin samsudin nie kat tagged . dye anta la mesej kat tagged . aku pun layan jela . dah time tu aku bosan tahap tuuttt .

dye mintak la num fon . so aku bg la . fikir just nak kawan ngan dye . lame2 aku tibe2 suke kat dye . mesej punye mesej , sekali dye mintak kapel . what ?? aku terkejut pluss happy gile . tibe2 aku terpikir , betul ke aku nak kapel ngan dye ? aku dah sedia ke bile dkecewakan lagi ? fikir punye fikir , akhirnye pada 8.2.2011 aku terime dye .

sumpah aku tak menyesal langsung terima dye . dye mcm mane ? loving , caring , comell , baik dan ade la lagi . malas la nak menaip . sekarang hubungan aku ngan dye baru seminggu . aku harap sgt2 aku bole kekal ngan dye . oh encik kasyful syahmie , i love u soo much !!
Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah