selamat pagi dunia!!

hey holaa haloo assalamualaikum . lame tak aku tak update blog . lame kan ? sorry la beb . aku mmg bz gegila bulan nie ngan bulan lepas . nie cerita2 yang aku ade .

pasal aktiviti aku kat sekolah . aku masuk pertandingan bola baling tapi kalah mase separuh akhir . oke la jugak sebab jadi johan kumpulan . aku kan goalkeeper terhebat :P .

pasal kawan pulak . hmm aku dengan farzana dah tak renggang mcam dulu tapi dengan fatin , yess . kitorang masih renggang . rindu kot mase zaman form 3 dulu . bestfriend aku sekarang nie nana , najah , sofea , wan , ummu nawwar . aku dah nak pindah sekolah tak lama lagi . entah bole ke tak aku dapat kawan macam dorang . kelakar , gile2 punye otak . hmm . sumpah , aku rase susah gile nak lepaskan korang .

pasal orang yang aku suke . ade sorang mamat kat sekolah nie . aku suke sangat tengok dye . muke dye tak la handsome but comel gegila . so aku bagi la gelaran 'BUDAK COMEL' . hari2 aku duk bertenggek depan kelas . nak tengok dye . kelas dye tingkat 3 jugak . same with me la . tapi aku tau , aku ngan dye bagai langit dan bumi . dye anak orang berada , aku nie . hmm . tape2 . to that boy , saya akan jadi stalker terhebat awak . jangan marah saya tau kalau say duk tengok awak je . sape suh awk comel sgt . hahaha :D .

pasal cinta ? hahaha . aku dah free . bebas . kasyful dah tak nak aku lagi . i will remember our memory kasyful . you such a good liar . soo aku SINGLE . ade chance la aku nak ngorat budak comell . ngeee . gatal2 .

tu je yang aku nak post hari nie . peace no war . bubye . assalamualaikum .
Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah