suda alim la ..

assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh . jawab jgn tak jawab . dosa kang . hee mesti korang tertanya2 kan kenapa post aku tertulis SUDA ALIM . sejak akhir2 nie , entah kenapa bile aku kuar jalan2 aku prefer pakai baju kurung . bukan nak berlagak or what tapi bile pakai baju kurung nie aku rase selesa gegila . bagi aku bile kite pakai baju kurung , aku dapat rasekan orang tu cantik sangat2 . hmm , suke hati korang la nak cakap aku nie minah kampung ke ape ke sebab pakai baju kurung . insyaallah , aku nie berubah sedikit demi sedikit demi mase depan aku . nie gambar aku .






p/s : dah tengok gambar nie jgn nak komplen2 pulak . sekeh laju2 kang ..
Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah