Tujuan Aku Membuat Blog

Tujuan Aku Membuat Blog , itulah tajuk aku kali nie . sebenarnya ade someone yang tanya aku nape aku buat blog . aku cakap kat budak tu kalau nak tau bukak la blog aku . nanti aku update . so nie la sebab-sebab aku membuat blog :

1.sebab aku bosan
2.sebab nie salah satu cara aku nak lepaskan marah , sedih , gembira .
3.aku tau la nanti orang bace blog aku , soo kalau aku tulis , aku berlapik la .
4.blog nie dah macam diary aku dah .
5.salah satu nak simpan memory , sebab aku nie pelupa aka NYANYUK .
6.aku boleh tengok informasi2 kat blog orang lain .
7.aku boleh kongsi pengalaman .
8.suke hati aku la nak buat ke tak . sepak laju2 kang .

soo korang dah tau kan sebab2 nye . nak komplen or whatever , contact2 la aku . cehh ! cakap macam korang ade numb fon aku je . haha . oke2 bubye . assalamualaikum .
Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah