exam suda habiss !!

akhirnya . kini pasti . ku merasai . kebahagiaan kerana exam suda tamat !! bahagia gegila . tak paya la aku menghentuk pale kat meja nak cari jawapan , conteng dinding untuk menghilangkan bosan . weyh korang semua , aku lapar laa . serius nie . perut aku dah pasang lagu rap dah . hehe , esok kat sekolah ade sambutan hari guru . aku tak beli pape pun . sedih tak ? tape cikgu , saya bagi cikgu senyuman termanis saya ek ? :) .

yessyess , aku dah terpengaruh sikit dengar lagu korea . nie semua hadi punye pasal . dye suh aku download lagu korea , and aku terpengaruh dengar lagu korea and aku sukee lagu teen top - supa luv dengan bigbang - tonight . aku suke tengok dorang menari . style rambut dorang menarik perhatian . okeoke , sampai sini saje . bubye . assalamualaikum :)



Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah