Kali Pertama Berjumpa !

assalamualaikum ! hari nie pertama kali aku jumpe muhd hadi danial . nie aku nak story2 kat korang nie . ngee :D . first aku text la dye , aku cakap aku tunggu depan central . gile la , jantung aku macam nak tercabut je mase tu . nervous gegila la .

and then , dari jauh aku dah nampak dye . walaweyh , abang kacakk . okeoke dye dah datang . hadoiyai , tingginye mamat nie . aku nie setakat paras bahu dye je . ciss ! berani dye mempersendakan aku . kitorang pun berjalan tanpa haluan kat OUG . kejap pergi Pearl Point , kejap gi Central , kejap gi Parkson . haa , mase kat parkson tu , dye belanje MCD . thnx biyy , iloveyousomuch ! mase kat McD tu , boleh2 pulak jumpe ex aku . aku hanya mampu tersenyum je la . heee :D .

lepas tu kitorang patah balik kat Pearl Point , lepak2 . terjumpa pulak la food court kat atas tuu . okeoke , dye beli coke aku pulak ice lemon tea . duduk kat food court tu nak dekat dua jam . dari A sampai Z kitorang borak . sumpah best gegila lepak ngan dye . memang la best sebab lepak dengan bf sendiri . dari pukul 12.45 sampai pukul 6.15 baru kitorang balik . sumpah aku bahagia gilagila la . tapikan yang peliknye kitorang tak amik gambar pun . tapetape , tak payah amik pun tape sebab aku akan ingat kenangan nie sampai bilebile pun .

terima kasih biyy sebab belanja sayang tadi . one more thing i want to say to you biyy , from now it's hard for me to let you go . iloveyousomuchh muhd hadi danial ! terima kasih sebab dah menyusahkan diri untuk sayang .


Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah