kejadian memalukan !

malu ! malu ! malu ! gegila punye malu ! btw , assalamualaikum dan selamat sejahtera . sambung balik . malunyeeeeee ! nak tau tak tadi kan aku jadi terlebih rajin . aku sidai kain kat luar rumah . lepas tu , kakak pergi kunci pintu rumah pastu dye keluar . damn ! dah la aku tak pegang kunci mase tuu . marah + bengang + nanges aku mase tuu . rase macam nak tampar2 je tapi aku sabar jela . dah la mase tu aku pakai kain batik jee dengan tak pakai tudungnyee . malu gile kott .

aku suh kakak ketuk pintu umah sebelah . oke nasib baik macek tu baik tau . macek tu org kedah , dye duk kat alor setar . malam nie dorg nak balik kedah dah . mase kat umah org sebelah tuu , aku pinjam la fon kejap nak col along . tak dapat , adoiyaii . call abah kejap and then abah tak dapat amek aku sebab tengah kemas barang . macam mane nie ? ggrrrr X( .

and then ade la jiran yg baik hati nie name dye pacek sahak . dye tolong bukak kan . mase tunggu dye nak datang umah nie , anak jiran sebelah balik . handsome gilaaaa . malu kot nak tengok dye sebab aku dah la tak pakai tudung mase tuuu . ciss ! alhamdulillah , akhirnye dapat jugak aku masuk umah . terima kasih pacek sahak .


p/s : kalau keluar umah tuu , bawak la kunci walaupun nak sidai kain . aku akan ingat kejadian nie sampai bilebile .



Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah