macam budakbudak tak ?





haha , mesti korang pelik kan nape aku post mende nie .semua nie sebab aku memang peminat ULTRAMAN dengan DRAGON BALL . cite dye kalau tengok berjuta-juta kali pun tape . aku sanggup tengok . seronok tengok dorang lawanlawan . jatuh sane , jatuh sini . guling guling . part yang aku paling suke dalam cite ultraman bile keluar bunyi otomen lemah . aku ade satu je topeng otomen nie . dalam cite dragon ball pulak mase dye lawan dengan bezita *mcm salah eja je . smart gileee la .

biyy , sayang nak patung ultraman dengan dragon ball boleh ? kesian biyy dapat awek macam budakbudak . heee , padan muke . loveyouuu .

p/s : amsyar , saya nak topeng batman ! bagi cepat !

Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah