macam macam la =,=

biasenye orang panggil exam week kan ? tapi aku panggil exam month sebab selama sebulan aku exam . hebat tak ? baru dua hari exam . tu pun dah nak pecah pale dah . oh yeah ! terima kasih en.exam !

lupe nak cakap . sekarang nie geng2 aku panggil aku tilam . watafak la weyh ! macam best je korang bagi name tu kan . tapetape , korang pun free2 dapat name baru daripada aku . ceh ! ade hati nak kenekan aku . haa , amek kau . tadi mase jawab exam BI tibe2 terdengar "tilam , tilam , tilam , lama ganti baru ." dorang pun ape lagi . sukee la ejek2 aku . ade ubi ade batas , lain kali aku balas .

tadi mase exam BI , sumpah karangan aku merapu gile babeng ! dah la aku lemah Bi . aku pergi tulis pasal cikgu Bi aku , Mr.Sanmugam . sorry sir . mase tu terfikir name sir je , sooo sorry again . dorang semua cakap kalau cikgu aku tu baca karangan aku tu sure terguling2 atas katil . aku tulis pasal ape ? ade la . nanti aku post dalam nie .

pasal hubungan aku ? oh damn it ! aku rindu gegila kat dye kot . nak sangatsangat jumpe dye tapi kene tunggu hari jumaat . tapee , dua hari je lagii . sabar ye macek syafirah . kepada pacek muhd hadi danial , jangan nak menggatal ekk . sekeh lajulaju kang .

yeah ! tu je kot aku nak merepek hari nie . sekian terima kasih . datang lagi :D

Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah