KARAK

Tadi kan aku pegi jalan jalan kat IOI Mall . What ? korang tak tau tempat tu kat mane ? alaaa , tak payah tau pun tapee . tempat tu tak famous pun . aku suke pegi situ sebab kat situ memang murah gegilaaaa :) . oke then sampai IOI wayang nak start dah . nasib baik nana dah booking tiket . for the first time in my life , aku tengok cite hantu dalam wayang . cite ape ? cerita KARAK .



OH MY GOD ! nana booking tiket duk kat tiga baris dari depan . aku nie dah nak terbaring kat situ sebab nak tengok dengan selesa . tak malukan aku ? haha , bukannye orang nampak pun ape aku buat but tadi wayang penuh gegilaa . almaklum la cite tu kan best gegila . alhamdulillah , syukurrr mase aku keluar wayang tuu aku still lagi oke . bagi aku kan cite nie best ngok . mule mule seramm pastu dah nak habis tu tukar mood pulak . jadi sedih . SHAHIR dah matiii . oh noooo ! hee , cite nie berjaya membuatkan jantung aku tercabut sebab ade aksi terkejut . aku ade suke satu ayat dalam cite nie . "kenapa kerajaan tak letak penanda KAWASAN HANTU MELINTAS , SILA PANDU DENGAN LAJU ! "

best gegilaaa *dah berapa ratus kali aku ulang ayat nie ? . okelah . sampai sini saje coretan aku . bubyee , assalamualaikum dan selamat malam :)

Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah