kekasih hati :)




heyhey , lagi sekali aku memberanikan diri untuk kapel lagii . macam mane aku kenal dyee ? ahaha , agak pelik laa . dye cousin kawan aku laaa :) . cousin arina syafiqah . kawan lame kat SMK Petaling . mase mule mule kenal dye single then beberapa minggu kot , dye dah ada awek and aku dah ade bf laa . dye ade jugak chat dengan akuu , sekadar nak mengisi masa lapang kott . baru 2 minggu kot , tak salah aku laa dye baru pas clash . dye suh aku jadi teman text dyee . no hal laa , lagipun mase tuu aku baru pas clash .

kitorang asyik nak gadoo je mase text . gado manje la katakan *nak muntah ayat aku niee* . dah lame tuu , dye tibe tibe cakap ' ily ' . aku pun pelik . apasal mamat niee . gile ke apee ? dye cakap dye takkan jatuh cinta dengan akuu . adoiyaii , dye cakap la dye suke aku laa ape laa itu laa . mule mule memang harapan la aku nak percaya . lamelame tu , OMG aku percaya dowhh .

aku sah jadi awek dye pada 24 / 6 / 2011 , sharp 6:54 pagi . sebelum dye nak pegi sekolahh . aku tak pegi sekolah mase tu sebab perut aku sakit . awak , terima kasih ek sebab awak nak kapel dengan saya . saya sayang awak tauk ! tak sangka kan kite daripada kawan lepastu teman text yg asyik nak gado jee lepas tu kita kapel kan .


Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah