Sekarang semua dah jadi kenangan kan ?





sambil aku update blog nie sambil tu air mata aku turun mengalir dengan lajunyee . biyy , please say that you're lying biyy . you know how much i love you right ? but why you do this to me ? biyy , kite dah sebulan lebih dah kan . jangan la buat sayang macam niee .

bile aku dapat mesej dye aku happy sangat sangat sebab aku rindu dye gila nak mati . bile aku bace mesej tuu , sedikit demi sedikit air mata aku jatuh .dye mintak clash . oh damn it ! dye cakap parents dye tak bagi kapel and then dye cakap dye sayang akuu sangat sangat . biyy , sayang tau yang biyy tak menipuu . sayang cume susah tanpa biyy . sayang memang sayang gilaa kat biyy . bukan senang sayang nak lepaskan biyy pergii .

biyy , ingat tak macam mane cara kita kenal ? ingat kan ? ingat tak macam mane care biyy mintak kapel dengan sayang ? kelakar gilee mase tuu . sayang harap biyy tak lupe ekk . biyy , hari tu kita baru jumpa kan . kita happy sangat mase tu kan biyy tapi nape sekarang biyy nak tinggalkan sayang ? kenapa biyy ? kenapa ? sayang tak cukup baik ke bagi biyy . jawab la biyy . biyy malu dengan sayang kee ? hah biyy ? sayang baru ingat sabtu nie nak jumpe dengan biyy . nak lepaskan rindu dekat biyy . hati sayang sakit biyy , sayang kecewa biyy bile biyy mintak clash .

mata aku dah mule nampak bengkak sebab asyik nanges jee . sayang tak buang pun mesej biyy yang dulu . sayang simpan je . tadi sayang bace kejap . i miss that time biyy . time kite happy sangat sangat . sayang ade lagi mesej perkenalan kita kat tagged . sayang takkan buang biyy sebab tu kenangan kita kan . air mata nie tak henti henti mengalir . nie semua dugaan hidupkan . kalau ada jodoh , insyaallah tak ke mana kan ?

kepada Muhammad Hadi Danial . pintu hati saya dah tutup nak terima mana mana lelaki selain awak . cukup la awak sorang je dalam hati sayaa . cukup la hati saya sakit sebab awak mintak break . saya akan tunggu awak dan tu janji saya kepada awak . saya sayang awak sangat sangat . maafkan semua kesalahan saya kat awak dan maafkan saya kalau saya buat benda bodoh sebab awak :( . iloveyousomuchh Muhd Hadi Danial .







Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah