terasa kehilangan :(

korang korang , korang pernah tak rasa kehilangan sahabat ? pernah takk ? aku dah lama rasa tapi baru sekarang nak kongsi dengan korang sebab sumpah aku dah tak tahan gile nak mampuss -,- . sorry to say but aku buat benda bodoh tapi tade la sampai berdarah .

sebelum aku pindah , aku ada shafiq . dye sentiasa bagi nasihat dekat aku , almaklum la ahli PRS kan . then tak lama kemudian , dye hilang macam tu jee . lepas tu fyya pulakk . sejak aku dah pindah , aku dah tak contact dengan fyya . dua dua busy . adoiyaii , geram geram . then afiq zaquan . yang mamat nie aku mesej tak balas . aku call langsung tak angkat ? asal ? last sekali adalah amsyar . sorry to say bro tapi sumpah saya terasa gile dengan perangai awak . ye saya tau awak accident but sebulan seblm awak accident lagi awak dah sombong dengan saya ? sebulan kee ? ade la dalam 2 3 bulan kott . kenape ekk ? saya ada buat salah kee ? now , aku ade BIG problem . tak tau nak story kat sape sape dah . that's why aku buat benda bodoh tuu . sape kesa pasal aku dah kann kann .

aku bersyukur sebab pernah jadi kawan korang . terima kasih atas nasihat korang selama ini . aku mintak maaf if aku ade buat korang kecik hatii :(


Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah