Thanx Buddy :)

assalamualaikum dan selamat malam . heyhey , tadikan aku pegi sekolah lama . aku nak amek report card + lisan BM . then aku jumpe najah . OMG ! kawan , sumpah aku rindu kau gegila weyhh . aku nak jumpe yang lain but dorang dah balik duluu :( aku rindu sekolah tu sangat sangat .

najah , tadi kan for the first time in my life , aku nampak kau pegang barang warna pink lame lame . seyes nampak comel kot kau pakai payung tuu . aku pulak berkongsi payung dengan izzati dan secara spontannya aku menyanyi lagu hindustan . okay fine aku nie macam ape ntah . kitorang lepak kedai nasi lemakkkk ape entah . aku nie asyik lupe jeee . kitorang makan plus sembang sembang*najah makan banyak . huda , bile pandang muke kauu , aku rase tenang kott . tak tau napee . then mase nak balik tu , kitorang salam salam . aku rase sedih kot . enath bile dapat jumpe korang lagii .

weyh najah , huda dan izzati . korang jage diri elok elok aww . ingatlah bahawa aku sentiasa merindui korangg :)


Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah