Amirul Syafiq :(


amirul syafiq , if i said i love you , i really mean it . saya sayang awak . saya tau saya selalu buat awk sakit hati kan . saya tau saya jahat . saya mintak maaf sangat sangat awak . saya tau awak cemburu pasal ex saya tu kan . saya dah delete dye awak . sumpah saya dah delete . awak tgk la kat fb saya . pagi tadi kita happy je kan . saya bahagia sangat awak . sumpah , saya gembira gegilaa . kita dah plan nak kuar hari ni kan awak . saya tau kesalahan saya awak . sekurang kurangnya , awak jangan la off fon awak . saya sedih sangat awak . awak , tolong jangan buat saya menangis lagi T_T . SAYA SAYANG AWAK AMIRUL SYAFIQ !!!



Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah