Boyprenggg kiteeee ;)




okayy , kita tauu kitaa punyee boyfriend handsome kann .
ada macam cinaa , tinggi pun tinggi , comey pun comey ,
jangan pandang lama-lama aihh ,
julingg mata hangg sat gii baru tauu .
hee , ituu semua gurauan sahajaa :)
kalau nak tauu name diaa , pi tengokk kat side barr .
ade gambaq + nama dia + bini dia sekalii :D

apaa ? nak kenal dengan diaa ? sepak laju-laju nakk ?
nie facebook diaa IMAN ZAIM . jangan risauu , wall dia aku dah penuhkan dengan post akuu :D
kejap kejap , aku update nie nak bg tau dia somethingg special .
nak cakap kat dia maluu , tuu laa ego tinggi melambung-lambungg *hyperbola terlampau

KEPADA MOHD ALIFF IMAN BIN MOHD ZAIM <3

b, bby nak cakap something niee tapi errrr maluuu laa ><
okayokay , bismillahirrahmanirrahim .
bby nak cakap kat b yang bby betul2 sayangg kat b :P
hoho , bby berterima kasih kat b sebab b mintak couple dengan bby .
terima kasih sebab dah jaga bby , sabar dengan perangai bby .
bby tau kadang2 bby nie melampaui batasan waktuu ,
kuat cemburu , tak memahami b kann .
terima kasih aww sebab dah tahan dengan perangai bby ,

b selalu tanyee nape bby sayang b kann ? niee bby nak bg tauu nie :D

1. b dah jaga bby walaupunn kitee duk jauh jauh .
2. walau b busy macam mana punn , b tetap layan bby walaupun kejap jaa .
3. b punyee suara ngada-ngada tuu sangat laa comeyy cik abg ooiii .
4. b punyee kesabaran tinggii
*kdg2 b meletuss jugak :P
5. b terima bby walaupunn tau yg bby nak gemokkk semacam jee bdn bby nie.
6. b selalu buatt bby senyum sorang sorang macam orang gileee
:D
7. cara b sayangg bby tuu yg membuatkan bby sayangg b tau takk ?
8. stail rambut b yg menawan membuatkan bby jatuh hati kat b ;)
9. b marah macam mana punn , b tak penah tinggikan suara kat bby .
10. perangai b yg sebenar membuatkan bby lagi tertarik dekat b sayangg .


banyakk lagi sebab bby sayangg b . tak larat nak tuliss dah sebab perutt nie dah berbunyi irama dangdutt dahh . hee , pape hal punn . sayaa amat amat amat dan amat meyayangi awakkkkkk :D


*dapat bau tak kegedikkan saya semasa update status niee . nasi ayam sedappp :D

Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah