Miyyo Azman ?


who is he ? who is he ?
hell yeahh , don't ask me anything . i really don't know about him . 
Then how you got his picture ? adoiyaii , you search google laa . apa lagii .
kepada girls girls kat luar sana kompem korang kenal dia kann ?
haha , disebabkan kekunoan aku nie , baru sekarang aku kenal dia .

Alaa , aku kenal pun sebab Aifah dengan Anis yang tunjukkan dia dekat aku .
Oh yeahh ! baru aku tau yang aku sama sekolah dengan dia -.-
aku ada dengar ura-ura yang dia nie sejak jadi feymes , dia sombong .
I really don't know dudee ~~
But aku tengok dia okayy jee . For me B.A.P oppa more HANDSOME . kekeke ~~

Sorry , aku bukan haters dia or peminat dia . aku cumee buang tebiat nak update pasal dia . haha , bila aku tengok iklan dia dengan AARON AZIZ , dia nampak lain . nampak macam dah matang maybe ?
Hee , soo kalau nak tau pasal dia , apa lagii ~~ search dekat GOOGLE laa . banyak maklumat pasal diaa :)


Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah