No Title Entry ~~

 

Assalamualaikum dan annyeonghaseyo ~~
Lama tak aku tak update blog ?
okayy , tolong laa tanya aku kenapa aku tak updatee . tanya laa *desperate
haha , sajaa jee nak tgk ada orang amik kesah pasal aku takk :D
Kalau ada , alhamdulillah . Kalau tade , menangis aku sorang sorang .

Kepada sesiapa yang add facebook aku , mesti perasan yang aku dah lama gilaa tak online .
Kepada sesiapa yang follow twitter aku , mesti perasan yang aku dah lama tak tweet .
Kepada sesiapa yang rajin bukak blog aku , mesti perasan yang aku dah lama tak update .
KENAPA ? KENAPA ? KENAPA ?

Hee , sorryy . aku cumaa sekarang nie lebih layan drama korea .
haishh , kau nie tak habis habis dengan korea laa , menyampahh ~~
Aku minta maaf sangat sangat ekk ,
Sejak kakak aku balik dari UUM , dia asyik ajak aku tgk drama jee .
Aku tak tau laa sebab apee dia tiba-tiba terjebak dengan korea nie .
*kai nampak superrbb cute ~~

Meh aku bagi korang drama/movie korea yang best , boleh hilang bosan korang tetapi nie cuma cadangan dari aku je tauu  :)
1) School 2013 
2) Jackal is Coming
3) Jeon Woo Chi
4) Secret Garden
5) Queen in Hyun's man
6) High Kick 2
7) Wonderful life
8) City Hunter
9) Bridal Mask
10) Reply 1997

hope korang enjoyy la tengok ekk ~~

Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah