It's Been So Long ~~



Janji Dicapati sungguh ~~ Kata nak update blog selalu tapi puihhh .
Boleh dikatakan bunyi gagakk jee tau dokk blog niee .
Hahahahahaha , sekarang aku tak mau janji dahh .
Kalau aku ada masa, baru aku update .
kalau takk , memang dia akan ada bunyi gagak, cengkerik dan unta  angin.

SEBELUM TUUUUUUUUUU !!!!
Haiii , Hellooooooo , Assalamualaikummm ~~
Yeahh , trademark aku kalau update belog nie gambar mesti dok gerak-gerak .
nak kreatip  kreatif macam blog korang memang tak lepas lee aku .
Errkk , aku tau mamat atas nie duk lambai lambai memang handsome .
Jangan usha lama-lama .

Ehh , aku nak bagi tau korang HUSBAND aku . 
Nakkk tau takk ? Nak tauu tak ??
Muahahahahahahaha , Aku bagi gambar dia gerak-gerak jugak laa .

*gambar nie dia memang nampak superbb HANDSOME


*see see , dia punya kecomelan . Nie masa dia berlakon drama


*Dia buat LOVE untuk aku. Kau hadooo ? dahh pi main jauh-jauh


*erk ? kelakar pulak gif yg nie. hahaha , nie lagu TVXQ - PICTURE OF YOU


*nakalkan husband saya nie . huhu , TVXQ-SOMETHING

Okayy , okayy . kembalilah ke jalan yang normal semula .
Kepada kaum lelaki yang dok blogwalking kat blog aku nie kompem dah la kan :P 
Maap yee , cik jah terfan girling sat .
Kepada kaum wanita , jangan nak usha lama-lama haa .
aku cocok lubang hidung mu baru tauu .

Dia adalah SHIM CHANG MIN
okayy , dah la yee . sampai sinilah saya update kali nie pulakk .
Malam nanti saya melakukan BlogWalking yee .
Nanti kita lihat siapa yangg kene okayy .
Papaiii ~~  Annyeong ~~ See You Next Time dehh ~~



Blog Nak Berubah ?



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kalian semuaa ~~
Hahaha , it's been a long time since i update this blog . 
Maap , Ampun , Mianhae T_T
Kekeke , yeahh . Sejak dah jadi pelajar TINGKATAN 6   Pra U nie , aku jadi busy sikit lorhh .

Okay okay , tade sape nak tau kisah kau Syafirah -.-
Okayy , see my Headline ?
Blog Nak Berubah ?
Seriouslyy ? Yekee niee ?


Hahahahha , sebenarnyaa mana ada . Blog aku jee yang nak berubah .
Blog orang lain still normal lagi :)
Aku nak jadikan Blog nie dua fungsi .
Satu, aku nak jadikan dia Medan Peperangan  Perniagaan .
Kedua, aku nak jadikan dia Diary Online aku ?

Amacam ? Memang laa ada orang cakap yang kite jangan campur adukkan kerja dengan hal peribadi .
Tapi ini salah satu cara aku nak majukan bisnes aku :)
Harap korang boleh SUPPORT aku , okayy ?
BTW , Aku menjual HANDPHONE CLONE DARI KOREA .
kalau ada sesiapa berminat , boleh laa message kat chatbox aku . 
jangan risau , aku akan selalu tengok :)
*ANDA SEDANG DIPERHATIKAN*

*Sesiapa yang nak buat Dropship juga digalakkan :)

Birthday Abah :)



Pada 24.4.2013 , Ayah aku telah menyambut hari lahirnyaa yang ke 60 *tepuktepuk
Alhamdulillah , Terima Kasih Ya Allah sebab kau panjangkan umur ayahku :)
Abah , Adik sayang Abah sangat-sangat *anak manja
Terima Kasih abah sebab tahan dengan perangai adik yang panas baran tahap gunung berapi nie .
Kekeke , okayy , sekarang aku sajikan gambar utk korang skodeng , okayy ? 











Haha , gambar tak ikut turutan , malas aihh nak susun balikk .
BTW , korang layan Running Man takk ?
Birthday Ayah aku sama dengan KIM JONG KOOK / Kookie / Sparta Kook :)
I LOVE MY FATHER :D

Prepare Prepare Prepare !!




Maaf kalian semuaa , harinie tade gambor gerak-gerak laa . 
kenapaa ? entah rasa malas kuasa tahap 44 nak upload .
Ish ish ish , anak dara apa cenggini punya malas . 
Macam mana laa kalau kahwin nanti . *ayat mak aku kalau tgh marah

Actually hari nie birthday ayah akuu .
setelah sekian lama aku tak bangun awal ,
hari nie aku pecah rekod lepas sekolah , aku bangun pukul 5 pagi .
Haha , aku tiup belon senyap-senyap tak nak bagi abah dengar . 
aku nak buat surprise party yg tak berapa nak surprise untuk abah .
*Sweet tak Kak Ton*

Tapelahh , nanti aku tunjukkan laa ek apa yg terjadi surprise yg tak berapa nak surprise niee .
Aku prepare semua nie sambil dengar lagu KPOP .
Hahaha , aku buat semua nie dengan penuh semangat kpop :P
PYYOOONGGGGG!!!
Blog Hak Milik Syafirah Addawayyah